Kenners van de regio | 2 kantoren | Hartelijk en betrouwbaar

Hoe verloopt verkopen met een makelaar?

Hoe verkoop je je woning of appartement met een makelaar? In 5 belangrijke stappen.

Stap #1. Goed gesprek

Elke verkoopopdracht start met een goed gesprek. Wat is jouw verhaal? Heb je vragen voor ons? Heb je een oplossing nodig en kunnen wij je daarbij helpen? Onroerend goed verkopen is en blijft een persoonlijk verhaal. 

Stap #2. Waardebepaling

Daarna volgt de waardebepaling van jouw vastgoed. Onze experts kijken alles na, maken berekeningen en geven jou de correcte prijs van je appartement of woning. Onze professionele fotograaf komt ook langs om je huis in beeld te brengen, en in te spelen op alle sterke punten.

Stap #3. Verkoopdossier opmaken

Verkoop je als particulier ? Dan moet je alle documenten zelf verzamelen. Maar ga je met ons in zee? Dan doen onze experts dat voor jou. Ze laten niets aan het toeval over, en zorgen dat je wettelijk helemaal in orde bent. 

Stap #4. Campagne

Nu is het tijd voor een campagne op maat. Wij stellen de beste strategie voor om je huis te verkopen zoals jij het wil. En voor de juiste prijs. We afficheren en publiceren – digitaal én op papier. 

Stap #5. Bezoeken

Tot de cruciaalste fase: het bezoek en de onderhandelingen. Onze makelaars ontvangen kandidaat-kopers en beantwoorden al hun vragen.

En dat niet zomaar van nine to five, maar ook ‘s avonds en in het weekend. Reken op ons om te bemiddelen en de prijsonderhandelingen te doen, alles op maat van wat jij nodig hebt. 

Hebben we een deal bereikt? Dan kan je ook op ons rekenen om bij de notaris alles in orde te brengen.

Je kan bij onze gespecialiseerde collega’s terecht voor al je juridische of administratieve vragen. Zelfs nadat de akte is ondertekend zijn we er nog voor jou: wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Dus wil je je woning verkopen met een makelaar? We helpen je graag verder.

Ilse Goris

Deze duizendpoot gaat tot het uiterste om samen met de kandidaat kopers op zoek te gaan naar hun droomwoning. Door deze gedrevenheid, haar behulpzaam en open karakter vertrouwen verkopers heel graag hun vastgoed aan haar toe!

Vastgoedpartner met een hart voor de streek

Nood aan een immomakelaar die het vak en de regio door en door kent?

Maak kennis met C&M Vastgoed