Ons team

Vastgoedspecialisten met een hart voor de streek

Meet Margo, onze goedlachse en enthousiaste administratieve kracht! Met haar oog voor detail zorgt ze ervoor dat alles op kantoor op wieltjes loopt. Zij is de steunpilaar waarop het team kan terugvallen, altijd klaar om te helpen met een glimlach!

Margo Declercq

margo@cm-vastgoed.be

 
Administratief en marketing medewerker

Maak kennis met Xander! Hij is onze enthousiaste BIV-stagiair. Vol gedrevenheid zoekt hij samen met jou naar je ideale droomwoning.

Xander Verspreet

xander@cm-vastgoed.be

BIV 518.387
BIV-stagiair

Glenn start zijn BIV stage. Hij zal vol enthousiasme en gedrevenheid mee opzoek gaan naar uw droomwoning.

Glenn Smits

glenn@cm-vastgoed.be

BIV 517.822
BIV-stagiair

Op zoek naar een nieuwbouwappartement of woning? Lani helpt je met haar uitgebreide kennis en expertise graag verder! Een gedreven persoon met het hart op de juiste plaats.

Lani De Pryck

lani@cm-vastgoed.be

 
Verantwoordelijke nieuwbouw

Enthousiast en leergierig, zo omschrijven we deze spring in’t veld het beste. Julie helpt je graag verder in je vastgoedavontuur!

Julie Meyers

julie@cm-vastgoed.be

BIV 517 176
BIV-stagiair

Deze duizendpoot gaat tot het uiterste om samen met de kandidaat kopers op zoek te gaan naar hun droomwoning. Door deze gedrevenheid, haar behulpzaam en open karakter vertrouwen verkopers heel graag hun vastgoed aan haar toe!

Ilse Goris

ilse@cm-vastgoed.be

BIV 511 080
Vastgoedmakelaar

Naast een van de zaakvoerders, is hij een verkoper in hart en nieren. Rendementen en budgetberekeningen kennen geen geheimen meer. Doe daar nog een creatieve geest bij, zo heb je onze multitasker, Clint.

Clint Maes

clint@cm-vastgoed.be

BIV 510 398
Zaakvoerder

Een nauwgezet persoon die altijd zorgt dat de puntjes op de i staan. Valérie is een bezige bij die altijd klaar staat met raad en daad. Samen met haar collega-zaakvoerder Clint is zij het kloppend hart van onze kantoren.

Valérie Neutjens

valerie@cm-vastgoed.be

BIV 505 320
Zaakvoerder

Op kantoor, op plaatsbezoek of op afspraak? Karel staat altijd klaar met een luisterend oor. Kortweg een gedreven persoon met het hart op de juiste plaats, die alles op alles zet om onze klanten te voorzien van de beste service.

Karel Van Loock

karel@cm-vastgoed.be

BIV 511 612
Vastgoedmakelaar

Jacques is de oprichter van C&M vastgoed. Hij is voor ieder van ons een bron aan kennis. Zijn jarenlange ervaring zorgt er voor dat hij echt een kei is in het vak.

Jacques Maes

jacques@cm-vastgoed.be

BIV 501 988
Oprichter – vastgoedmakelaar