Ons team

Vastgoedspecialisten met een hart voor de streek

Glenn start zijn BIV stage. Hij zal vol enthousiasme en gedrevenheid mee opzoek gaan naar uw droomwoning.

Glenn Smits

glenn@cm-vastgoed.be

BIV 517.822
BIV-stagiair

Op zoek naar een nieuwbouwappartement of woning? Lani helpt je met haar uitgebreide kennis en expertise graag verder! Een gedreven persoon met het hart op de juiste plaats.

Lani De Pryck

lani@cm-vastgoed.be

 
Verantwoordelijke nieuwbouw

Meet Laura; onze goedlachse, altijd positief ingestelde collega. Samen met Debbie het onmisbare duo die zorgt dat we door het administratieve bos de bomen blijven zien. Haar creativiteit kan ze kwijt in onze marketing!

Laura Peeters

laura.peeters@cm-vastgoed.be

 
Verantwoordelijke administratie & marketing

Dit enthousiast gezicht start haar BIV- stage. Julie zal met veel plezier samen met u op zoek gaan naar uw droomwoning

Julie Meyers

julie@cm-vastgoed.be

BIV 517 176
BIV-stagiair

Debbie is onze administratieve kracht in Heist-op-den-Berg. Zij staat je met plezier te woord wanneer je het kantoor binnen stapt!

Debbie Dierckx

debbie@cm-vastgoed.be

 
Verantwoordelijke administratie

Als verhuurspecialist behandelt Laura met een grote glimlach de meeste verhuurdossiers. Daarnaast kan je steeds bij haar terecht voor een leuke babbel!

Laura Willems

laura@cm-vastgoed.be

BIV 515 107
Verantwoordelijke verhuur

Deze duizendpoot gaat tot het uiterste om samen met de kandidaat kopers op zoek te gaan naar hun droomwoning. Door deze gedrevenheid, haar behulpzaam en open karakter vertrouwen verkopers heel graag hun vastgoed aan haar toe!

Ilse Goris

ilse@cm-vastgoed.be

BIV 511 080
Vastgoedmakelaar

Naast een van de zaakvoerders, is hij een verkoper in hart en nieren. Rendementen en budgetberekeningen kennen geen geheimen meer. Doe daar nog een creatieve geest bij, zo heb je onze multitasker, Clint.

Clint Maes

clint@cm-vastgoed.be

BIV 510 398
Zaakvoerder

Een nauwgezet persoon die altijd zorgt dat de puntjes op de i staan. Valérie is een bezige bij die altijd klaar staat met raad en daad. Samen met haar collega-zaakvoerder Clint is zij het kloppend hart van onze kantoren.

Valérie Neutjens

valerie@cm-vastgoed.be

BIV 505 320
Zaakvoerder

Op kantoor, op plaatsbezoek of op afspraak? Karel staat altijd klaar met een luisterend oor. Kortweg een gedreven persoon met het hart op de juiste plaats, die alles op alles zet om onze klanten te voorzien van de beste service.

Karel Van Loock

karel@cm-vastgoed.be

BIV 511 612
Vastgoedmakelaar

Jacques is de oprichter van C&M vastgoed. Hij is voor ieder van ons een bron aan kennis. Zijn jarenlange ervaring zorgt er voor dat hij echt een kei is in het vak.

Jacques Maes

jacques@cm-vastgoed.be

BIV 501 988
Oprichter – vastgoedmakelaar