Ons team

Vastgoedspecialisten met een hart voor de streek

Al kennis gemaakt met Philippe? Hij geeft onze nieuwbouwprojecten de nodige aandacht die ze verdienen. Met zijn toegewijde ondersteuning en commerciële kijk zorgt hij ervoor dat we door de administratieve molen van nieuwbouw onze weg blijven vinden!

Philippe Verhaegen

philippe@cm-vastgoed.be

 
Commercieel medewerker

Haar naam niet gestolen is Roselien onze altijd goedgezinde administratieve kracht te Bonheiden en Katelijne. Iets waar je aan twijfelt? Roselien zorgt met haar ordelijkheid en punctueel oog altijd voor een overzicht!

Roselien Goedgezelschap

roselien@cm-vastgoed.be

 
Verantwoordelijke administratie

Deze duizendpoot gaat tot het uiterste om samen met de kandidaat kopers op zoek te gaan naar hun droomwoning. Door deze gedrevenheid, haar behulpzaam en open karakter vertrouwen verkopers heel graag hun vastgoed aan haar toe!

Ilse Goris

ilse@cm-vastgoed.be

BIV 511 080
Vastgoedmakelaar

Bij de eerste ontmoeting is het meteen duidelijk: een joviale man met het hart op de tong. Elk dossier behandelt hij met de nodige passie en daadkracht. Correcte en snelle service maken van hem een makelaar zoals het hoort.

Patrick Torfs

patrick@cm-vastgoed.be

 
Vastgoedadviseur

Naast een van de zaakvoerders, is hij een verkoper in hart en nieren. Rendementen en budgetberekeningen kennen geen geheimen meer. Doe daar nog een creatieve geest bij, zo heb je onze multitasker, Clint.

Clint Maes

clint@cm-vastgoed.be

BIV 510 398
Zaakvoerder

Een nauwgezet persoon die altijd zorgt dat de puntjes op de i staan. Valérie is een bezige bij die altijd klaar staat met raad en daad. Samen met haar collega-zaakvoerder Clint is zij het kloppend hart van onze kantoren.

Valérie Neutjens

valerie@cm-vastgoed.be

BIV 505 320
Zaakvoerder

Op kantoor, op plaatsbezoek of op afspraak? Karel staat altijd klaar met een luisterend oor. Kortweg een gedreven persoon met het hart op de juiste plaats, die alles op alles zet om onze klanten te voorzien van de beste service.

Karel Van Loock

karel@cm-vastgoed.be

BIV 511 612
Vastgoedmakelaar

Wanneer je in ons kantoor in Heist binnenstapt, ontvangt zij je steeds met een glimlach. Voor ons is zij de rots in de branding; zij zorgt voor de administratie, beantwoordt de telefoontjes en biedt ons altijd een luisterend oor.

Sandra Scheers

sandra@cm-vastgoed.be

 
Verantwoordelijke administratie

Haar passie voor nieuwbouw zorgt ervoor dat Josefien alle kneepjes van het vak kent. Elke dag helpt ze vastberaden en met een fijne babbel onze klanten naar de realisatie van hun vastgoeddromen.

Josefien Breugelmans

josefien@cm-vastgoed.be

BIV 511 337
Vastgoedmakelaar

Samen met Luc richtte Jacques C&M Vastgoed op. Hij is voor ieder van ons een bron aan kennis. Zijn jarenlange ervaring zorgt er voor dat hij echt een kei is in het vak.

Jacques Maes

jacques@cm-vastgoed.be

BIV 501 988
Oprichter – vastgoedmakelaar

Als specialiste in de verhuur behandelt zij met haar grootste glimlach de meeste verhuurdossiers. Daarnaast is zij ook gewoon een toffe collega die altijd klaar staat voor een fijne babbel.

Melissa Van Herck

melissa@cm-vastgoed.be

 
Verantwoordelijke verhuur

De C in C&M Vastgoed. Hij verwelkomt je en stelt je meteen op je gemak, met zijn brede smile en een mopje hier en daar. Ben je op zoek naar een makelaar met een passie om u tegen te zeggen? Dan heb je hem zonet gevonden!

Luc Ceulemans

luc@cm-vastgoed.be

BIV 506 886
Oprichter – vastgoedmakelaar