Over ons

Vastgoedkantoor met passie voor de regio

C&M Vastgoed is een vastgoedkantoor gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed. Wij doen dit met passie voor het vak én met een hart voor de regio waarin we werken. Onze vastgoedmakelaars zijn stuk voor stuk locals die de streek door en door kennen.

Mensen bijstaan in een bijzonder fase in hun leven

Wij staan klanten bij in een bijzondere fase in hun leven. De (ver)koop of (ver)huur van een woning, appartement of bouwgrond is niet iets dat je elke dag doet. Zulke speciale gebeurtenis vraagt om een betrouwbare partner.

C&M Vastgoed begeleidt je als (ver)koper of (ver)huurder doorheen het ganse traject. Wij houden van een persoonlijke en transparante aanpak. Van eerste gesprek en prijsbepaling tot de opmaak van de overeenkomsten, onze gepassioneerde vastgoedexperts regelen de volledige administratieve rompslomp.

Totaalpakket in vastgoeddiensten

Uiteraard is het verkrijgen van een goede prijs een cruciaal punt bij de verkoop of verhuur van vastgoed. Maar ons dienstenpakket gaat veel verder dan het behalen van een correcte prijs. We zetten het graag even op een rijtje.

Gratis schatting

Een correcte prijsbepaling is de start van geslaagde verkoop of verhuur.

Samenstellen dossier

Laat alle administratie aan ons over. Wij maken een volledig dossier met alle noodzakelijke documenten.

Professionele foto’s tot luchtbeelden

Wij zorgen voor duidelijke en aantrekkelijke foto’s van jouw pand. Die zijn essentieel voor het promoten van jouw vastgoed. We bekijken steeds de mogelijkheden om je vastgoed vast te leggen met luchtfoto’s.

Publiciteit

We zetten jouw huis, appartement of bouwgrond in de kijker via diverse kanalen.

Onderhandelingen en bezichtiging

Wij begeleiden en ontvangen potentiële kopers en huurders. In de onderhandelingen vertegenwoordigen we jouw stem en wensen.

Correcte afhandeling

Wij maken bij een akkoord de verkoopovereenkomst op in samenspraak met jouw notaris. Ook na de opdracht ben je welkom voor vragen en advies.

2 kantoren

C&M Vastgoed beschikt over 2 kantoren: Heist-op-den-Berg en Bonheiden. In en rond deze gemeentes zijn wij actief en hielpen wij reeds tal van mensen in de zoektocht en verkoop/verhuur van hun woning.

Onze kantoren

Gedreven team vastgoedkenners

Een gedreven team vastgoedexperts staat bij C&M Vastgoed op jou te wachten. Een snelle en nauwkeurige opvolging en afhandeling is waar zij elke dag voluit voor gaan. We overdrijven niet als we zeggen dat onze mensen stuk voor stuk kenners zijn van de “buurt”.

Ontmoet ons team

Gratis verkoopgids

Hoe je woning verkopen?

  • Overzicht belangrijkste stappen bij verkoop
  • Uitgelegd op een verstaanbare manier
  • Kom te weten welke kosten bij verkoop komen kijken