Vastgoed verkopen

Vastgoed snel en aan de juiste prijs verkopen?

Laat je in de verkoop van jouw huis, appartement of bouwgrond degelijk begeleiden. C&M Vastgoed begeleidt je doorheen alle stappen van het verkoopproces. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Geen verkoop, geen kosten

Verkopen met C&M Vastgoed is volledig zonder risico. Als je woning niet verkocht wordt, betaal je niets.

Eén centrale contactpersoon

Heldere en persoonlijke service. Communiceer met eenzelfde contactpersoon die je dossier door en door kent en tot in de puntjes regelt.

Totale ontzorging

Totaalpakket in vastgoedverkoop. Van professionele foto’s en promotie via de juiste kanalen tot gratis EPC-certificaat en transparante prijsonderhandelingen.

Snel en correct in prijs

80% van onze panden wordt binnen de 8 weken verkocht. En dit aan een correcte prijs waarin zowel koper als verkoper zich kunnen vinden.

Complete verkoopbegeleiding

Van prijsbepaling tot verkoopovereenkomst

Bepaling van de verkoopprijs

Op basis van onze expertise en ervaring bepalen we de waarde van je pand. Deze is afhankelijk van onder meer de ligging, de graad van afwerking, de bewoonbare oppervlakte, … In overleg met jou bepalen we een marktconforme vraagprijs. Die is van cruciaal belang voor een vlotte verkoop.

Pand klaarmaken voor verkoop

Zodra onze samenwerking start, maken we je vastgoed klaar voor verkoop. We nemen alle administratieve taken graag van je over. C&M Vastgoed zorgt voor een volledig dossier met alle nodige documenten conform de wettelijke richtlijnen.

Professionele foto’s

Foto’s die tot de verbeelding spreken zijn onmisbaar bij de verkoop van vastgoed. Wij zorgen voor professionele foto’s die de troeven van je woning in de verf zetten. Een eerste indruk maak je immers maar één keer.

Publiciteit

We zetten alles in het werk om jevastgoed in de kijker te zetten voor potentiële kopers. Dat doen we onder meer via onze eigen website, flyering, vermelding op portaalsites (o.a. Zimmo, , Hebbes, Immoweb, Logic-Immo, Immovlan) en advertenties in de Zondag en lokale kranten. Daarnaast spreken we ons klantenbestand aan in de zoektocht naar kopers met het juiste budget.

Begeleiding en onderhandeling potentiële kopers

We ontvangen en begeleiden potentiële kopers met hartelijk advies. We gidsen hen door je pand en onderhandelen een optimale verkoopprijs. Elk bod wordt met jou als eigenaar besproken. Wij adviseren, jij neemt de finale beslissing.

Opmaak verkoopovereenkomst

Bij een akkoord stellen we de verkoopovereenkomst op in samenspraak met je notaris. We volgen na de ondertekening het dossier verder op tot aan de notariële akte. We blijven, ook na onze opdracht, beschikbaar voor administratieve en juridische vragen.

Vastgoedverkoop regio Heist o/d Berg, Sint-Katelijne-Waver en Bonheiden

C&M Vastgoed is voornamelijk actief in de verkoop van vastgoed in en rondom de regio van onze kantoren in Heist-op-den-Berg, Sint-Katelijne-Waver en Bonheiden. Die regio kennen wij door en door.

Gemeentes: Heist-op-den-Berg, Hulshout, Booischot, Pijpelheide, Hallaar, Itegem, Wiekevorst, Schriek, Begijnendijk, Baal, Putte, Beerzel, Berlaar, Lier, Tremelo, Keerbergen, Bonheiden, Sint-Katelijne-Waver, Duffel, …

Vastgoed verkopen?

Gratis schatting nodig?

Vraag geheel vrijblijvend een waardebepaling en verkoopadvies

Gratis infogids

Hoe je woning verkopen?

  • Overzicht belangrijkste stappen bij verkoop
  • Uitgelegd op een verstaanbare manier
  • Kom te weten welke kosten bij verkoop komen kijken