Complete verhuurservice

Van screening tot vérder dan de verhuurovereenkomst: wij regelen alles voor jou

Al eens gedacht om je te laten bijstaan door C&M Vastgoed? Met onze expertise, knowhow en kennis van de regio brengen wij het hele verhuurproces tot een goed einde. Wij zoeken voor jou een geschikte huurder en maken alle papieren in orde. Zodat jij op beide oren slaapt.

Mensen die de buurt kennen

Onze makelaars kennen de regio waarin ze werken. Als lokale experts kunnen wij daardoor gericht en gedetailleerd antwoorden op al je vragen.

Eén centrale contactpersoon

Heldere en persoonlijke service. Communiceer met eenzelfde contactpersoon die je dossier door en door kent en tot in de puntjes regelt.

Totaalservice

Geniet van een volmaakte service in vastgoedverhuur. Wij regelen de onderhandelingen, professionele foto’s en promotie via de juiste kanalen.

Snel en correct in prijs

We werken naar een correcte prijs voor verhuurder en huurder. Dat maakt dat je pand snel en vlot verhuurd wordt.

Je complete verhuurservice in 10 stappen

1

De huurprijs bepalen

In overleg met jou bepalen we een correcte huurprijs. Om een correcte schatting te maken, evalueren we de bouwkwaliteit en staat van het pand. Alleen zo bepalen we een realistische prijs. Belangrijk voor een vlot verhuurproces.

2

Het verhuurdossier opstellen

We maken een compleet verhuurdossier op. Alle administratieve en juridische rompslomp ligt veilig in de handen van onze vastgoedmakelaars. We verzamelen alle noodzakelijke attesten en certificaten.

3

Reclame maken

Wij zorgen voor kwalitatieve foto’s en maken op verschillende immosites reclame voor jouw pand: Immoweb, Immovlan, Zimmo … Wij hebben trouwens een ruim klantenbestand met actieve kandidaat-huurders.

4

Begeleide huisbezoeken

Wij organiseren en begeleiden alle bezichtigingen met de kandidaten. Op weekdagen en in het weekend. Ook ‘s avonds.

5

Kennismaking

Hebben we een geschikte kandidaat-huurder geselecteerd? Dan regelen we een kennismaking met jou. Jij hebt de finale beslissing.

6

Opmaak en ondertekening huurcontract

We maken het huurcontract op volgens de wettelijke bepalingen. Door onze juridische dienst zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste wetgeving. Zo belanden alle clausules netjes in het contract.


Wij zorgen ook dat er een dossier wordt geopend bij Korfine: een snelle en eenvoudige manier om een huurwaarborg te vestigen. Wij volgen dit als makelaar volledig voor je op. Huurders krijgen rechtstreeks een digitale betalingsuitnodiging.


Geen gedoe meer met afspraken bij de bank én een eenvoudige opvolging vanuit ons kantoor. Want wij gaan heel transparant per dossier na of de huurder zijn waarborg al heeft gestort.

7

Plaatsbeschrijving

Dit is een gedetailleerde en objectieve omschrijving van alle ruimtes en een uitgebreid fotodossier. Met dit document zijn er geen misverstanden meer over de staat van het pand, na afloop van het huurcontract.

8

Registratie

Wist je dat je verplicht bent om je huurcontract en plaatsbeschrijving te registreren bij FOD Financiën? Wij maken deze wettelijke administratie voor jou in orde.

9

Start huurcontract

Voordat de huurder zijn intrek neemt, controleren wij of de gemaakte afspraken zijn nagekomen. Is er een brandverzekering afgesloten? Is de huurwaarborg betaald? Wij zorgen voor een vlotte sleuteloverdracht, nemen meters op en regelen de overzetting.

10

Jaarlijkse indexatie

Je kan de huurprijs jaarlijks indexeren. Wij berekenen voor jou de nieuwe huurprijs en bezorgen je een voorbeeldbrief die je aan je huurder kan geven.

Jouw woning verhuren met C&M Vastgoed?

Met onze expertise, knowhow en kennis van de regio brengen wij het hele verhuurproces tot een goed einde.

Download onze gratis infogids

Of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze verhuurservice.