Vastgoed verhuren

Je huis of appartement zorgeloos verhuren

Bespaar jezelf stress en administratieve last. Laat de verhuur van je vastgoed over aan de vastgoedmakelaars van C&M Vastgoed. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Mensen die de buurt kennen

Onze makelaars kennen de regio waarin ze werken. Als lokale experts kunnen wij daardoor gericht en gedetailleerd antwoorden op al je vragen.

Eén centrale contactpersoon

Heldere en persoonlijke service. Communiceer met eenzelfde contactpersoon die je dossier door en door kent en tot in de puntjes regelt.

Totaalservice

Geniet van een volmaakte service in vastgoedverhuur. Wij regelen de onderhandelingen, professionele foto’s en promotie via de juiste kanalen.

Snel en correct in prijs

We werken naar een correcte prijs voor verhuurder en huurder. Dat maakt dat je pand snel en vlot verhuurd wordt.

A tot Z verhuurservice

Van screening tot verhuurovereenkomst

1

Bepaling van de huurprijs

In overleg met jou bepalen we een correcte huurprijs. Om een deftige schatting te maken evalueren we de bouwkwaliteit en staat van het pand. Alleen zo kunnen we een realistische vraagprijs bepalen. Dit is belangrijk voor een vlot verhuurproces.

2

Opstellen verhuurdossier

We maken een compleet verhuurdossier op. Alle administratieve en juridische romplomp die daarmee gepaard gaat, ligt veilig in de handen van onze vastgoedmakelaars. We verzamelen alle noodzakelijke attesten en certificaten.

3

Zoektocht en onderhandelingen

Je huurwoning of -appartement wordt in de kijker gezet via tal van kanalen. Zo garanderen we snel de juiste huurder te vinden. Wij screenen en ontvangen kandidaat huurders en doen de nodige onderhandelingen. Daarin vertegenwoordigen we je stem en je wensen. Alle kandidaat huurders worden aan jou voorgesteld. We beogen langetermijn huurcontracten zodat jij voor lange tijd gerust en zeker bent van je huurinkomsten. Vertrouwen is daarin essentieel.

4

Opmaak huurcontract

Bij akkoord tussen huurder en verhuurder maken we het huurcontract op. We zorgen voor de plaatsbeschrijving en de registratie van het huurcontract. We controleren de huurdersverzekering, regelen de overname van de nutsvoorzieningen en zorgen voor de sleuteloverdracht.. We gaan voor 100% tevredenheid bij huurder en verhuurder.

Jouw woning verhuren met C&M Vastgoed?

Met onze expertise, knowhow en kennis van de regio brengen wij het hele verhuurproces tot een goed einde.

Download onze gratis infogids

Of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze verhuurservice.