Project Hannekensstraat

Hannekensstraat
3130 BEGIJNENDIJK

2 BEN (bijna energie neutrale) nieuwbouwwoningen, half-open bebouwingen, op een rustige ligging met 3 slaapkamers. Het linkse perceel is 365m², het rechtse is 390m². Voor meer informatie kan u ons contacteren op 0479/01.01.01

Project Smissenhoekstraat

Smissenhoekstraat 13
2260 ZOERLE-PARWIJS

2 BEN (bijna energie neutrale) nieuwbouwwoningen, half-open bebouwingen, op een rustige ligging met 3 slaapkamers. Het linkse perceel is 463m², het rechtse is 392m². Voor meer informatie kan u ons contacteren op 0479/01.01.01

Residentie Catharina te Sint-Katelijne-Waver

Brouwerijstraat
2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Op een topligging in het bruisende centrum van Sint-Katelijne-Waver komt dit kleinschalig nieuwbouwproject. In totaal zullen er 8 appartementen gerealiseerd worden met 1 of 2 slaapkamers en bewoonbare oppervlaktes van 80m² tot 118m². Op het terras is het in elk appartement bovendien leuk vertoeven. Door de hoogwaardige materialen, zowel in afwerking als in isolatie, draagt elk appartement het BEN-label. In de ondergrondse verdiepingen zijn parkeerplaatsen en bergingen beschikbaar. Maak snel uw afspraak op 0473 200 200!
Reeds 62% Verkocht

Project Gaspar

Stationsstraat 95
2220 HEIST-OP-DEN-BERG

12 BEN appartementen met 1 tot 3 slaapkamers gelegen vlakbij het station en centrum van Heist-op-den-Berg. Alle appartementen hebben zuidwest georiënteerde terrassen achteraan. Ondergrondse parking en berging.
Reeds 66% Verkocht

Residentie Frans Zand - LAATSTE 2 APPARTEMENTEN

Frans Coeckelbergsstraat 2-6
2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Dit stijlvolle project "Frans Zand" omvat ca. 1.200m² kantoren en 21 appartementen met 1 of 2 slaapkamers, prachtig zuidwest georiënteerde terrassen en ondergrondse parking. Energiezuinigheid zal één van de troeven van dit project zijn. Alle appartementen zijn BijnaEnergieNeutraal, de E-peilen liggen allemaal onder E-20. Om dit laag E-peil te bereiken wordt elk appartement uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem D en zonnepanelen.De kwaliteit van de materialen en de trendy architectuur zorgen voor een duurzaam geheel en hedendaags wooncomfort. Inspraak in afwerking en correcte budgetten maken dat u uw appartement kan personaliseren. Oplevering is voorzien najaar 2021 !
Reeds 90% Verkocht

RESIDENTIE SOLLEVELDEN

Sollevelden 57
2590 BERLAAR

Het betreft een project van 15 luxe BEN-nieuwbouwappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met opp. van 68m² tot 120m². Zowel vooraan als achteraan het gebouw hebben de appartementen mooie ruime terrassen. De gelijkvloerse appartementen beschikken over grote private tuin. Ondergrondse bergingen en parkeerplaatsen zijn voorzien. E-peil is gelijk aan of minder dan 30. Hiervoor worden er o.a. zonnepanelen voorzien en zal u de eerste 5 jaar slechts de helft van de onroerende voorheffing moeten betalen. Inspraak in afwerking mogelijk. Voor meer info, aarzel niet om ons te contacteren op 0479/01.01.01. Afspraak op ons kantoor voor de volledige toelichting van dit project is zeker mogelijk !
Reeds 80% Verkocht

Verkaveling Draeybomen

Molenstraat 1
2200 Morkhoven

BINNENKORT 2 NIEUWE KIJKWONINGEN! Deze nieuwe verkaveling gelegen is in een doodlopende straat die uitgeeft op de Molenstraat. Ze bestaat uit 23 loten voor gesloten en halfopen bebouwingen. Casco aankoop woningen is tevens mogelijk.
Reeds 52% Verkocht

RESIDENTIE GUSTAVE

Paradijsstraat 1
2200 NOORDERWIJK

Nieuwbouwproject te Noorderwijk. Het project omvat 20 BEN-appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Ondergronds zijn autostaanplaatsen en kelderbergingen aanwezig. Oplevering voorzien eind 2019!
Reeds 80% Verkocht

De Wijngaert te Bonheiden

Rijmenamseweg 2-4
2820 BONHEIDEN

In het dorpscentrum van Bonheiden vinden we Residentie De Wijngaert bestaande uit 13 appartementen met 1 of 2 slaapkamers en 1 commerciële ruimte. Via de autolift komt u op niveau -1 of -2 terecht waar 21 parkeerplaatsen voorzien zijn. In het ganse gebouw wordt een aangename en luxueuze sfeer gecreëerd door de mooie en duurzame materialen, maar ook de stijlvolle en tijdloze architectuur heeft hier zijn invloed. Comfortabel en in stijl wonen naar de hedendaagse woonnormen, daar staat Residentie De Wijngaert voor. Dit typeert zich ook in de BEN-20 norm, de strengste normering in energiezuinigheid. Kortom een unieke kans om te wonen in een bruisende gemeente, een groene omgeving en in een schitterend appartement!
Reeds 75% Verkocht

Project Heistseweg - UITVERKOCHT

Heistseweg 3
2221 BOOISCHOT

2 (BEN) nieuwbouwwoningen waarvan één half-open bebouwing en één gesloten bebouwing. Deze woningen hebben 3 slaapkamers en een zolder met mogelijkheden. Percelen van 293m² en 239m².

Project Orshagenstraat - UITVERKOCHT !!!!

Orshagenstraat 25
2220 HEIST-OP-DEN-BERG

UITVERKOCHT !!!! 2 moderne nieuwbouwwoningen waarvan één half-open bebouwing en één gesloten bebouwing. Deze woningen hebben 3 slaapkamers en een zolder met mogelijkheden. Percelen van 368m² en 264m².
Reeds 100% Verkocht

Oosthof te Westerlo - UITVERKOCHT !!!

Schaapstraat
2260 WESTERLO

Verkaveling Oosthof: 6 half-open Bijna-Energie-Neutrale (BEN) woningen De half-open woningen worden gebouwd op een unieke, rustig gelegen locatie in Westerlo treffen we deze kleine verkaveling met 6 half open bebouwingen, allen met een perfecte zuid-westoriëntatie. Gelijkvloers zijn de woningen ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, ruime living en open keuken met aansluitend een berging. Een vaste trap leidt naar de eerste verdieping waar er 3 slaapkamers zijn en een badkamer. Daarnaast is er een mogelijkheid (mits meerprijs) om een vaste trap naar de zolder te voorzien en op die manier extra slaapkamers of andere ruimtes te creëren. De tuin wordt genivelleerd met goede grond. Een carport kan optioneel.
Reeds 100% Verkocht