Project Heistseweg

Heistseweg 3
2221 BOOISCHOT

2 (BEN) nieuwbouwwoningen waarvan één half-open bebouwing en één gesloten bebouwing. Deze woningen hebben 3 slaapkamers en een zolder met mogelijkheden. Percelen van 293m² en 239m².

Project Gaspar

Stationsstraat 95
2220 HEIST-OP-DEN-BERG

12 BEN appartementen met 1 tot 3 slaapkamers gelegen vlakbij het station en centrum van Heist-op-den-Berg. Alle appartementen hebben zuidwest georiënteerde terrassen achteraan. Ondergrondse parking en berging.

RESIDENTIE GUSTAVE

Paradijsstraat 1
2200 NOORDERWIJK

Nieuwbouwproject te Noorderwijk. Het project omvat 20 BEN-appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Ondergronds zijn autostaanplaatsen en kelderbergingen aanwezig. Oplevering voorzien eind 2019!
Reeds 80% Verkocht

Résidence Brabant

Kwatrechtstraat 28
1030 SCHAARBEEK

Résidence Brabant ligt in het centrum van Brussel, vlakbij treinstation Brussel-Noord. In totaal zijn er 27 appartementen met terrassen bestaande uit studio's, appartementen van 1 en 2 slaapkamers, duplexen van 4 slaapkamers en een penthouse met 3 slaapkamers. Mogelijkheid tot het huren van een ondergrondse parkeerplaats.
Reeds 37% Verkocht

Project Pastorijstraat

Pastorijstraat
2260 WESTERLO

2 BEN nieuwbouwwoningen op een rustige ligging net buiten het centrum van Heultje. Ze beschikken op het gelijkvloers over een ruime living, open keuken, berging en afzonderlijk toilet. Via de stenen trap heeft u toegang tot de eerste verdieping, deze is ingedeeld als volgt: 2 ruime slaapkamers, een badkamer met bad en douche en een afzonderlijk toilet. Via een vaste trap is er toegang tot de afgewerkte zolderverdieping met 2 ruime slaapkamers en afzonderlijke technische ruimte waar een wasmachine kan worden geïnstalleerd. Er is de mogelijkheid om achteraan een bijgebouw te plaatsen. De bouw start in april 2019. U heeft inspraak in de keuze van de afwerking van uw woning.

Project Orshagenstraat

Orshagenstraat 25
2220 HEIST-OP-DEN-BERG

2 moderne nieuwbouwwoningen waarvan één half-open bebouwing en één gesloten bebouwing. Deze woningen hebben 3 slaapkamers en een zolder met mogelijkheden. Percelen van 368m² en 264m².

Project Jodenstraat

Jodenstraat 2
2270 HERENTHOUT

Het nieuwbouwproject in het centrum van Herenthout bestaat uit 6 appartementen.
Reeds 66% Verkocht

Oosthof te Westerlo

Schaapstraat
2260 WESTERLO

Verkaveling oosthof: 6 half-open Bijna-Energie-Neutrale (BEN) woningen De half-open woningen worden gebouwd op een unieke, rustig gelegen locatie in Westerlo treffen we deze kleine verkaveling met 6 half open bebouwingen, allen met een perfecte zuid-westoriëntatie. Gelijkvloers zijn de woningen ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, ruime living en open keuken met aansluitend een berging. Een vaste trap leidt naar de eerste verdieping waar er 3 slaapkamers zijn en een badkamer. Daarnaast is er een mogelijkheid (mits meerprijs) om een vaste trap naar de zolder te voorzien en op die manier extra slaapkamers of andere ruimtes te creëren. De tuin wordt genivelleerd met goede grond. Een carport kan optioneel.

RESIDENTIE SOLLEVELDEN

Sollevelden 57
2590 BERLAAR

Het betreft een project van 15 luxe BEN-nieuwbouwappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met opp. van 68m² tot 120m². Zowel vooraan als achteraan het gebouw hebben de appartementen mooie ruime terrassen. De gelijkvloerse appartementen beschikken over grote private tuin. Ondergrondse bergingen en parkeerplaatsen zijn voorzien. E-peil is gelijk aan of minder dan 30. Hiervoor worden er o.a. zonnepanelen voorzien en zal u de eerste 5 jaar slechts de helft van de onroerende voorheffing moeten betalen. Inspraak in afwerking mogelijk. Voor meer info, aarzel niet om ons te contacteren op 0479/01.01.01. Afspraak op ons kantoor voor de volledige toelichting van dit project is zeker mogelijk !
Reeds 53% Verkocht

Project Kleine Bollostraat

Kleine Bollostraat 24
3120 TREMELO

Verkaveling Bollo: 4 half-open Bijna-Energie-Neutrale (BEN) woningen en 3 bouwgronden voor open bebouwingen.
Reeds 25% Verkocht

Verkaveling Evillas, Doelstraat Herenthout

Doelstraat 0
2270 Herenthout

LAATSTE 2 WONINGEN TE KOOP! Deze woningen zijn ondertussen volledig afgewerkt, uitgezonderd de keuken.
Reeds 50% Verkocht

2015/171/project appartementen

Molenstraat 2
2200 Morkhoven

2 LAATSTE APPARTEMENTEN TE KOOP !
Reeds 60% Verkocht