Onze troeven

Een compleet dienstenpakket in residentieel vastgoed

Kies voor C&M Vastgoed en kies voor zekerheid, ontzorging en transparantie. Wij concentreren ons op de verkoop of verhuur van jouw vastgoed, jij focust op de zaken die voor jou belangrijk zijn. Alle expertise en diensten vind je onder ons dak.

Gratis schatting

Een correcte prijsbepaling is de start van geslaagde verkoop en verhuur. Contacteer ons voor een gratis waardebepaling van jouw vastgoed.

Op basis van de ligging, type pand, afwerkingsgraad, ouderdom, oppervlakte, oriëntatie,… bepalen we in overleg met jou een realistische en marktconforme vraagprijs. Krijg tegelijk waardevol verkoopadvies.

Zowel een te lage als te hoge vraagprijs zal het verkoopproces bemoeilijken. C&M Vastgoed staat bekend voor het adviseren van een correcte prijs, een prijs waar alle partijen zich in kunnen vinden.

Samenstellen dossier

Bij de verkoop en verhuur van vastgoed komt heel wat administratie kijken. Die schuif je simpelweg volledig door naar ons. Wij stellen een volledig dossier op met alle noodzakelijke documenten.

Bij vragen kan je terecht bij jouw centrale contactpersoon, efficiënt en overzichtelijk.

Professionele foto’s tot luchtbeelden

Sprekende foto’s kunnen de verkoop/verhuur van jouw huis, villa of appartement maken of kraken. Wij zorgen voor duidelijke en aantrekkelijke foto’s. Die zijn essentieel voor het promoten van jouw vastgoed. En we gaan verder! We bekijken steeds de mogelijkheden om jouw eigendom eveneens vast te leggen met luchtfoto’s.

Publiciteit

Wij zorgen ervoor dat jouw pand gezien wordt door zoveel mogelijk potentiële kopers/huurders. Aan de hand van een gevarieerd marketingplan promoten we jouw pand op diverse kanalen: publicatieborden op straat, onze eigen website, flyers, direct mailings naar potentiële kopers, sociale media, portaalwebsites (o.a. Immoweb, Hebbes, Zimmo, Logic-Immo, Immovlan,…), gedrukte pers (o.a. De Zondag, De Streekkrant, het Klokje) …

Onderhandelingen en bezichtiging

Geen tijd voor het begeleiden van en onderhandeling met potentiële kopers of huurders? Geen probleem! Wij volgen jouw dossier nauwgezet op en gaan in gesprek met potentiële kopers.

We werken naar een overeenkomst waarin beide partijen zich goed voelen. Elk bod wordt met jou als eigenaar besproken. Wij adviseren, jij neemt de finale beslissing.

Correcte afhandeling

Bij een akkoord gaan we over tot de opmaak van de verkoopovereenkomst in samenspraak met jouw notaris. Na de ondertekening volgen we het dossier verder op tot aan de notariële akte. We blijven, ook na onze opdracht, beschikbaar voor administratieve en juridische vragen.

Jij wil…

Verkopen

Jouw huis vlot verkopen aan een correcte prijs, zonder administratieve rompslomp.

Verhuren

Een zorgeloze verhuurservice. Van A tot Z, van screening tot huurcontract.