Thuis in vastgoed in
Heist-op-den-Berg

De (ver)koop en (ver)huur van je vastgoed is een bijzonder moment. Laat je daarin adviseren door een deskundige partij die het vak en de streek door en door kent. C&M Vastgoed regelt het gehele proces, van schatting tot akte.

Ontdek onze panden

Te koop Te huur Nieuwbouw

Vastgoed verkopen?

Ontdek onze verkoopservice

Mensen die de buurt kennen

Onze makelaars kennen de regio waarin ze werken. Als lokale experts kunnen wij daardoor gericht en gedetailleerd antwoorden op al je vragen.

1 centrale contactpersoon

Heldere en persoonlijke service. Communiceer met eenzelfde contactpersoon die je dossier door en door kent en tot in de puntjes regelt.

Totale ontzorging

Totaalpakket in het verkopen van je vastgoed. Van professionele foto’s en promotie via de juiste kanalen tot het samenstellen van een volledig dossier met alle nodige documenten en transparante prijsonderhandelingen.

Snel en correct in prijs

80% van onze panden wordt binnen de 8 weken verkocht. En dit aan een correcte prijs waarin zowel koper als verkoper zich kunnen vinden.

Nieuw

€ 218.000

HULSHOUT

Oude Heibaan 16

2 1 115m²
Nieuw

€ 325.000

HEIST-OP-DEN-BERG

Werftsesteenweg 7C

2 1 80m²
Nieuw

€ 345.000

SINT-KATELIJNE-WAVER

Mechelsesteenweg 274B

3 3 230m²

€ 369.000

LINDEN

Diestsesteenweg 98

3 1 197m²

Klanten aan het woord

Ik vond de samenwerking met C&M Vastgoed zeer goed. We werden door een vriendelijke en deskundige medewerker rondgeleid tijdens de bezichtiging van de woning. Bij het ondertekenen van de aankoopbelofte heeft hij ook alles grondig en begrijpelijk uitgelegd. De fles cava die we achteraf kregen werd ook vlotjes opgedronken! – Wim A.

Wat zijn we blij dat we jullie hebben gekozen (uit 6 andere kantoren) om ons huis te verkopen, via makelaar Patrick Torfs. Hij zat vanaf dag 1 volledig mee in ons verhaal en heeft dit begeleid en ondersteund. Niets dan positiefs! Een dikke proficiat met jullie bedrijf en dankjewel om ons te helpen bij de verkoop van ons huis. – Kurt en Nathalie

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop alles is verlopen. Ik ben erg blij in dit appartement en plan hier lang te blijven. Bedankt! – Luis J.

Wij zijn zeer tevreden over de aanpak van Mevr. Breugelmans. Zeker de sleuteloverdracht verliep zeer correct! – Wim O.

Vastgoed verkopen?

Gratis schatting nodig?

Vraag geheel vrijblijvend een waardebepaling en verkoopadvies.

Gratis infogids

Hoe je woning verkopen?

  • Overzicht belangrijkste stappen bij verkoop
  • Uitgelegd op een verstaanbare manier
  • Kom te weten welke kosten bij verkoop komen kijken

Recent verkocht

81% van onze panden wordt binnen 8 weken verkocht

Meer over vastgoedverkoop

Verkocht binnen 1 week

Huis | BEERZEL

Verkocht binnen 1 week

Huis | Beerzel

Verkocht binnen 1 maand

Huis | BONHEIDEN

Hulp nodig bij je zoektocht naar een woning?

Laat ons weten wat voor type pand je zoekt en krijg als eerste een melding wanneer een nieuw huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw online verschijnt dat beantwoordt aan je wensen.