Kenners van de regio | 2 kantoren | Hartelijk en betrouwbaar

Is er veel groen in Heist-op-den-Berg?

Jazeker. Heist-Op-Den-Berg is een landelijke gemeente met heel wat groen. 

Zo is er het provinciaal domein ‘De Averegten’ dat Hallaar met Itegem verbindt. Het biedt heel wat recreatieve mogelijkheden voor jong en oud. Het is een wandelbos met speeltuin én een gezellig terras.

Het Speelbergenbos op de grens met Beerzel ligt vlakbij het Pelgrimhof, een omgracht middeleeuws landgoed. 

In Booischot kan het publiek genieten van ‘Hof ter Laken’ met een groot kasteelpark. Hier staan prachtige, eeuwenoude eiken. Deze omgeving ademt geschiedenis. 

Dit domein sluit ook aan op de Netevallei. Het is prachtig wandelen langsheen de Nete. Zo geraak je van Booischot over Looidijk helemaal tot in Itegem. Daar liggen ook ’t Schipke en Kruiskensberg in dat mooie natuurreservaat ‘Vallei van de Grote Nete’.

Centraler is er het Hof van Riemen met omgrachting, grasland en historische dreef. Wiekevorst biedt ons Klein Scherpenheuvel en groengebied ‘De Goren’. Dat strekt zich tevens uit over Brugeneinde met aan de rand van de Goren de ‘Kaasstrooimolen’.

Er zijn de landelijke straatjes met mooie uitzichten in Schriek, Grootlo, Heist-Goor, Zonderschot en Pijpelheide. Bovenop onze Heistste berg ligt het Bergbos rondom de water- en uitkijktoren.

Van daaruit overschouw je de wijde omgeving en zie je duidelijk het contrast tussen de groene Kempen en de omliggende steden. 

Ilse Goris

Deze duizendpoot gaat tot het uiterste om samen met de kandidaat kopers op zoek te gaan naar hun droomwoning. Door deze gedrevenheid, haar behulpzaam en open karakter vertrouwen verkopers heel graag hun vastgoed aan haar toe!

Vastgoedpartner met een hart voor de streek

Nood aan een immomakelaar die het vak en de regio door en door kent?

Maak kennis met C&M Vastgoed