Kenners van de regio | 2 kantoren | Hartelijk en betrouwbaar

Het belang van een juiste schatting

Je huis of appartement verkopen is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. En bij zo’n belangrijke stap is het cruciaal om de waarde van je vastgoed correct in te schatten. Een nauwkeurige schatting is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat je de beste prijs krijgt en dat je niet te veel of te weinig vraagt voor je eigendom. Maar waarom is dit zo belangrijk?

Lokale kennis van de vastgoedmarkt

Het vastgoedlandschap verschilt sterk van regio tot regio. Eenzelfde huis kan een compleet andere waarde hebben afhankelijk van de locatie. Een ervaren makelaar met lokale kennis helpt je om de unieke kenmerken van jouw buurt te begrijpen en de waarde van je vastgoed nauwkeurig in te schatten. Zo kan een woning aan een drukke invalsweg een andere waarde hebben dan een vergelijkbaar pand in een rustige woonwijk.

Het belang van een correcte schatting

Een te hoge vraagprijs kan potentiële kopers afschrikken en je vastgoed onverkocht laten. Aan de andere kant kan een te lage prijs betekenen dat je geld verliest. Een juiste schatting helpt om een realistische vraagprijs vast te stellen die zowel aantrekkelijk is voor kopers als winstgevend voor jou als verkoper.

C&M Vastgoed: jouw ideale partner voor een correcte schatting

Bij C&M Vastgoed zetten we in op een correcte schatting van je vastgoed. Onze makelaars wonen en werken in hun eigen regio, waardoor ze een diepgaand inzicht hebben in de lokale markt. Ze kennen niet alleen de prijzen van vergelijkbare panden, maar begrijpen ook de unieke factoren die de waarde van je woning kunnen beïnvloeden, zoals:

  • de ligging;
  • de buurt;
  • en vraag en aanbod op de markt.

Ben je op zoek naar een nauwkeurige en gratis schatting van je vastgoed? Neem dan contact op met C&M Vastgoed. Onze deskundige makelaars staan voor je klaar om je te helpen bij elke stap van het verkoopproces en om ervoor te zorgen dat je de beste prijs krijgt voor je eigendom.

Karel Van Loock

Op kantoor, op plaatsbezoek of op afspraak? Karel staat altijd klaar met een luisterend oor. Kortweg een gedreven persoon met het hart op de juiste plaats, die alles op alles zet om onze klanten te voorzien van de beste service.

Vastgoedpartner met een hart voor de streek

Nood aan een immomakelaar die het vak en de regio door en door kent?

Maak kennis met C&M Vastgoed