Kenners van de regio | 2 kantoren | Hartelijk en betrouwbaar

Heist-op-den-Berg: deze buurten zijn interessant om een woning te kopen

Waarom Heist-op-den-Berg populair is

In Heist-op-den-Berg is het rustig. En toch is er enorm veel mogelijk. Heist heeft de kwaliteiten van een stad met de charme en rust van een plattelandsgemeente. Winkels, scholen en groen: de ideale combinatie.

Deze buurten zijn momenteel gegeerd

Het centrum van Heist blijft erg gegeerd: alle faciliteiten zijn op wandelafstand. 

Grote kavels liggen vooral buiten het centrum. Daarom blijft de rand rond Heist interessant – bijvoorbeeld de buurt rond het Werft. 

Maar steeds meer mensen willen graag groener wonen. Dus scoort de buurt rond natuurgebied de Averegten erg goed. Vooral de Dennenlaan, Hanssenslaan en Parklaan zijn in opmars. 

Er zijn ook veel nieuwbouwprojecten in de stationsbuurt. Kantoren, woningen en appartementen staan klaar om de buurt op te waarderen.

Ook de deelgemeenten blijven gegeerd voor wie ruim en rustig wil wonen. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen verenigingsleven en gezellige dorpskern. 

Ideaal voor wie houdt van rust, maar toch binnen een kwartiertje in centrum Heist-op-den-Berg wil staan. Kortom: Heist heeft veel te bieden. Wil je jouw ideale woning vinden? Wij helpen je graag verder.

Ilse Goris

Deze duizendpoot gaat tot het uiterste om samen met de kandidaat kopers op zoek te gaan naar hun droomwoning. Door deze gedrevenheid, haar behulpzaam en open karakter vertrouwen verkopers heel graag hun vastgoed aan haar toe!

Vastgoedpartner met een hart voor de streek

Nood aan een immomakelaar die het vak en de regio door en door kent?

Maak kennis met C&M Vastgoed