Kenners van de regio | 2 kantoren | Hartelijk en betrouwbaar

Het C&M Verkoop-stappenplan!

Je huis verkopen is een belangrijke beslissing die je niet zomaar neemt! De verkoop dient dan ook correct en vlot te verlopen. Je laten begeleiden door experten is daarom een goed idee. Je wilt namelijk een goede prijs voor je woning, je wilt goede kopers vinden én je wilt natuurlijk dat alles op de juiste manier gebeurt. Bij C&M Vastgoed word je bijgestaan door één vaste makelaar, die je dossier mee begeleidt van A tot Z. Zo geven wij jou de persoonlijke service die je nodig hebt!

Hoe wij dat bij C&M Vastgoed aanpakken, lees je hieronder.

Stap 1: De waarde van je woning

Besloten om je woning te verkopen? Dan is het belangrijk dat deze verkocht wordt aan een correcte prijs. Een te hoge vraagprijs zal kopers namelijk afschrikken. Het gevolg hiervan is dat je geen of minder biedingen zal ontvangen en je woning dus niet verkocht raakt. Doordat deze al lang te koop staat en er verschillende prijsverlagingen zijn doorgevoerd, zal men denken dat er iets mis is met je woning. Dat is natuurlijk niet zo! Verkoop daarom je woning aan een marktconform bedrag en je zal je woning snel en aan een correcte prijs verkopen.

Laat je bijstaan door onze experten, zij kennen hun regio! Op basis van verschillende objectieve factoren berekenen wij de waarde van je huis of appartement. Natuurlijk beslist u zelf over de verkoopprijs van uw woning.

Stap 2: Professionele foto’s

Onderschat het belang van kwalitatieve en professionele foto’s niet! Een goed genomen foto is enorm belangrijk om interesse te wekken van kandidaat-kopers. Dit is namelijk de eerste indruk dat iemand van je woning heeft. Onze fotograaf weet wat nodig is om je woning mooi én waarheidsgetrouw in beeld te brengen en de sterke punten in de verf te zetten.

Stap 3: De opmaak van het verkoopdossier

Een woning verkopen brengt heel wat administratieve verplichtingen met zich mee. Ontdoe je van deze zorgen en laat dit aan ons over! Wij zorgen voor het opvragen van de nodige documenten bij de notaris: een EPC attest, een elektriciteitskeuringsattest en alle andere noodzakelijke documenten.

Stap 4: Publiceren

Je woning kan natuurlijk niet verkocht worden wanneer het niet gepubliceerd wordt. Bij C&M Vastgoed zorgen wij ervoor dat je woning op verschillende manieren terug te vinden is voor kandidaat-kopers. Zo plaatsen wij je woning op onze website en publiceren wij regelmatig panden op Instagram en Facebook. Ook op immosites zoals Immoweb, Immovlan, Immoscoop en Zimmo zal je woning terug te vinden zijn. Elk pand hangen wij op in de vitrines van onze kantoren, en we plaatsen regelmatig advertenties in De Streekkrant en De Zondag. Door in te zetten op verschillende kanalen, willen we je woning aan zo een breed mogelijk publiek voorstellen.

Stap 5: Bezoeken en onderhandelingen

Elke bezichtiging wordt geleid door je vaste makelaar. Op deze manier weten wij precies wat je wensen zijn en kunnen wij de vragen van geïnteresseerden onmiddellijk beantwoorden én inspelen op de biedingen van de kandidaat-kopers.  Daarnaast houden wij onze klanten bij elke stap op de hoogte. Wij laten het plaatje kloppen: niet enkel voor de verkopers, maar ook voor de kopers! Vergeet niet om je woning verkoopklaar te maken, op deze manier wordt deze nog vlotter verkocht! Check zeker onze blog !

Stap 6: Begeleiding van A tot Z

Huis verkocht? Samen met je notaris zorgen wij voor een verkoopovereenkomst dat volledig in orde is en juridisch waterdicht. Maximaal gaan er vier maanden over tussen de ondertekening van de verkoopovereenkomst en de akte. Maar voor ons stopt het hierna niet: ook na de ondertekening van de akte zijn we er voor jou. Wij beantwoorden met plezier al je administratieve en juridische vragen!

Wil je ook je woning verkopen? Twijfel niet en contacteer ons nu! Wij helpen jou graag verder.

info@cm-vastgoed.be – 0479 01 01 01

Ilse Goris

Deze duizendpoot gaat tot het uiterste om samen met de kandidaat kopers op zoek te gaan naar hun droomwoning. Door deze gedrevenheid, haar behulpzaam en open karakter vertrouwen verkopers heel graag hun vastgoed aan haar toe!

Vastgoedpartner met een hart voor de streek

Nood aan een immomakelaar die het vak en de regio door en door kent?

Maak kennis met C&M Vastgoed