Kenners van de regio | 2 kantoren | Hartelijk en betrouwbaar

Realistische waardebepaling

Wil je graag weten hoeveel je woning waard is? Bij C&M Vastgoed kan je terecht voor een realistische waardebepaling van je woning.

Correcte prijs voor een vlotte verkoop

Wanneer je beslist hebt om je huis te verkopen is het erg belangrijk dat je je woning aan een correcte prijs te koop stelt. Een te hoge prijs zal namelijk mensen afschrikken, wat ervoor zorgt dat je minder of geen biedingen zal krijgen op je woning, en deze dus niet verkocht raakt. Het is tegenwoordig erg makkelijk om verschillende huizen met elkaar te vergelijken, waardoor kandidaat-kopers goed geïnformeerd zijn en dus niet zullen ingaan op een woning die te duur te koop staat.

De waarde van je woning

Het spreekt dus voor zich dat alles start met een correcte prijsbepaling van je woning. De waarde hiervan is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ligging, het type pand, de afwerkingsgraad, de ouderdom, de bewoonbare oppervlakte, de oriëntatie,… . Daarnaast is een bezoek aan je woning zeker nodig om de waardebepaling zo realistisch mogelijk te kunnen maken.  In onze blog “Je huis verkopen? Deze kleine aanpassingen leveren je geld op” vind je terug hoe je zonder te grote kosten te maken de waarde van jouw woning omhoog krijgt.

Wij helpen jou graag

Wij nemen graag de tijd om samen je woning onder de loep te nemen en je te adviseren bij het bepalen van een marktconforme vraagprijs. Onze makelaars zijn namelijk kenners van de regio en weten dus perfect aan welke prijs je je woning het best verkoopt. De schattingen opgemaakt door onze makelaars zijn door deze kennis nauwkeurig én realistisch!

Bovendien kan je dankzij het formulier op onze website via de knop “Gratis schatting” snel je schatting aanvragen.

Contacteer ons vrijblijvend en kom te weten hoeveel C&M Vastgoed voor jou kan betekenen!

info@cm-vastgoed.be – 0479 01 01 01

Valérie Neutjens

Een nauwgezet persoon die altijd zorgt dat de puntjes op de i staan. Valérie is een bezige bij die altijd klaar staat met raad en daad. Samen met haar collega-zaakvoerder Clint is zij het kloppend hart van onze kantoren.

Vastgoedpartner met een hart voor de streek

Nood aan een immomakelaar die het vak en de regio door en door kent?

Maak kennis met C&M Vastgoed